Lyt til artiklen:

Gorm Hansen skal etablere stamvej og naturområde i ny Hillerød-bydel

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Abonnementsartikel

Roskilde-entreprenøren Gorm Hansen A/S glæder sig til at komme i gang med anlægsarbejdet i den kommende Hillerød-bydel Favrholm.

Der er godt gang i byudviklingen af Hillerød, og I løbet af de kommende år vil bydelen Favrholm skyde op i byens sydlige ende.

Favrholm bliver en bydel med både boliger og erhvervsliv. Derudover vil bydelen indeholde masser af kultur- og idrætstilbud samt grønne, rekreative områder. Når hele bydelen i fremtiden står klar, vil det være med cirka 4000 boliger og godt 10.000 arbejdspladser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roskilde-entreprenør udfører landskab og stamvej

Inden længe begynder anlægsarbejdet med bydelen for alvor. Roskilde-firmaet Gorm Hansen A/S har vundet et større udbud omhandlende etablering af ny stamvej til det kommende erhvervsområde samt et stort naturområde.

Det vækker stor glæde hos entreprenøren og direktør Morten Hovmøller.

- Vi er utroligt stolte over at få muligheden for at være med på så spændende et projekt. Favrholm er et meget interessant byudviklingsprojekt, som vi glæder os til at sætte vores præg på, siger Morten Hovmøller.

Stort jordarbejde

I forbindelse med etablering af naturområdet skal der udføres en række bassiner og vandløb, der skal håndtere regnvand og være med til at skybrudssikre området. Dermed vil der være tale om et stykke jordarbejde i den store liga, hvilket falder lige i entreprenørens ånd.

- Igennem hele vores levetid har vi været stolt jordentreprenør og specialiseret os indenfor større stykker jordhåndtering. I Hillerød får vi i den grad brug for trække på vores spidskompetencer, og det er vi helt klar til, lyder det fra Morten Hovmøller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Begejstringen for den store jordhåndtering deles af Nikolai Larsen, der er projektleder hos Gorm Hansen A/S.

- Det bliver uden tvivl en stor opgave, som vi skal løfte, men vi har gjort det mange gange før, så jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har de helt rette kompetencer til at udføre et projekt af høj kvalitet. Jeg glæder mig sådan set mest af alt til at komme i gang og se en ny bydel udvikle sig, siger Nikolai Larsen.