Lyt til artiklen:

Rental pris til Zeppelin

00:00
Hastighed: ???x
02:21

Abonnementsartikel

Zeppelin Rental vandt "Large Rental Company of the Year" prisen ved dette års European Rental awards.

Udlejningsbranchen har fejret sig selv, og ved lejligheden blev der uddelt priser i forskellige kategorier.

Juryen, som bestod af repræsentanter og eksperter for Rental segmentet, begrundede valget på baggrund af den positive udvikling i salg og indtægter, som Zeppelin Rental har vist, såvel som den innovative styrke og konstante stræben efter mere bæredygtighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Zeppelin Rental Tyskland kan fejre 10-års jubilæum med ecoRent. EcoRent indikerer, at maskinerne er mere bæredygtige end tidligere modeller. EcoRent vi på sigt også være muligt for Zeppelin Rentals maskiner i Danmark.

- Vi er utoligt stolte over at have vundet prisen for Large Rental Company of the Year' to gange. Første gang i 2017 og nu i 2022, hvor vi kan sidde med prisen i hånden igen, siger Arne Severin, CEO i Zeppelin Rental GmbH og leder af Zeppelin Rental.

- Prisen har vi taget imod på vegne af de 1.700 Zeppelin Rental medarbejdere, der arbejder på vores udlejningslokationer i Tyskland, Østrig, Danmark, Tjekkiet, Slovakiet og Sverige. De gør hver dag deres bedste for vores kunder, og sammen driver vi udviklingen for at blive den førende udlejer af maskiner og byggelogistik, siger Arne Severin.

Tre udlejningsvirksomheder var nominerede til prisen for "Large Rental Company of the Year", som udlejningsvirksomheder med en årsomsætning på over 15 mio. euro kunne tilmelde sig. Udslagsgivende for Zeppelin Rentals sejr skal også tilskrives den positive udvikling i omsætning og fortjeneste under corona-pandemien, oplyste juryen.

- Denne pris betyder utrolig meget for os, siger Peter Schrader, administrerende direktør ved Zeppelin Rental GmbH.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den bekræfter os i, at vi skal fortsætte den nuværende kurs, fortsætte med at fremme innovative og bæredygtige løsninger både for og sammen med vores kunder og være med til at sætte nye standarder for udlejningsbranchen. Er kæmpe tak til vores kollegaer for deres passion og engagement.

Til stede ved overrækkelsen af prisen var også Zeppelin Rentals danske general manager, Lasse Ludvigsen.

- Vi er stolte af at være en del af denne professionelle organisation med en fantastisk historie. Zeppelin Rental Tyskland er en stærk sparringspartner for vores vækst i Danmark, siger Lasse Ludvigsen.