Lyt til artiklen:

Kebok opruster på Sjælland

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Den vestjyske virksomhed lægger med egne maskinindkøb øget tryk på markedet øst for Storebælt.

Kebok med kontor i Esbjerg har gennem de seneste 15 år specialiseret sig i at udleje mandskab og maskiner til især transport-, jernbane- og entreprenørbranchen. Primært i det midt- og sydjyske område samt på Fyn - af den simple årsag at virksomhedens tilknyttede maskinførere er bosat i disse områder.

Morten Nørtoft Jørgensen kom til virksomheden som materielansvarlig for maskinudlejning for et par måneder siden, og da han er bosat på Sjælland, har Kebok fundet det naturligt at øge markedstrykket på den side af Storebælt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi skal vokse, og vi vil nu i højere grad selv købe maskiner.

Morten Nørtoft Jørgensen, Kebok

- I første omgang handler det om udlejning af maskiner uden fører. Dog kan vi nok godt levere en kompetent maskinfører, hvis det drejer sig om en særlig specialopgave af en vis størrelse. Men primært drejer det sig om maskiner, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen til Maskinteknik.

Samarbejde med SDK

Indtil nu har virksomheden haft en håndfuld maskiner kørende på Sjælland, som har været langtidsindlejet til Kebok, men det er der med en ny strategi lavet om på.

- Vi skal vokse, og vi vil nu i højere grad selv købe maskiner. Vi har faktisk lige fået leveret den første gravemaskine fra S.D. Kjærsgaard, siger han.

Der er tale om en 15 tons CASE CX 145D med rototilt og 3D masinstyring, som skal indgå i udlejningsflåden.

- Vores samarbejde med S.D. Kjærsgaard betyder samtidig, at vi kan have en lille materielafdeling hos S.D. Kjærsgaard i Karlslunde, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen som tilføjer, at Kebok har resten af maskinparken stående på Keboks egen plads i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men en sønderjysk base er naturligvis ikke hensigtsmæssig for vores fremstød på Sjælland, siger han til Maskinteknik.

Keboks maskinpark henvender sig til det professionelle segment for eksempel på fra 5-8 tons og opefter.

rich-media-4
Kebok kan levere mange typer maskiner til entreprenører og byggefirmaer. Foto: Kebok.