Lyt til artiklen:

Krampe udvider med 3600 kvadratmeter

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Lige nu bygger Krampe ikke kun trailere i Coesfeld i Tyskland. De bygger også nye haller for at følge med efterspørgslen på vogne.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel fra Krampes kunder opfører den tyske vognproducent nu yderligere to nye haller ved fabrikken i Tyskland, så der bliver endnu mere plads til svejserobotter, store vognkasser, kvalitetskontrol og faciliteter i forbindelse med kundeservice.

Krampe bygger cirka 3.600 m², hvoraf de 700 m² er beregnet til komponentlager, kvalitetskontrol og lignende opgaver. Resten er forbeholdt produktion. Det er planen at tage de nye haller i anvendelse omkring påsken 2023, skriver Krampe i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter færdiggørelsen af hallerne vil det være muligt for Krampe at øge produktionen direkte med omkring 25 procent i forhold til det nuværende niveau. Automatiseringen i hallerne giver der ud over potentiale for yderligere produktionsstigninger på op til 40 procent, så man forhåbentligt kan matche efterspørgslen nogle år fremover.

Behov for kapacitet og leveringshastighed

Kenneth Brönner, som har ansvaret for salget af Krampe-trailer i Norden, hilser byggeriet velkommen.

- Vi oplever stadigt stigende efterspørgsel fra både landbrugs- og entreprenørbranchen, så øget produktion og hurtigere levering er både godt og nødvendigt.

Han fremhæver, at de nye faciliteter bl.a. vil give en tiltrængt produktionsforøgelse af den nye afskubbervogn Krampe RamBody, som allerede er solgt i stort antal til senere levering.