Lyt til artiklen:

Hydrema breder sig yderligere i Sverige

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

Den danske producent har med en ny afdeling i Gøteborg fået sit fjerde servicecenter i Sverige. Næste fokus bliver markedet nord for Stockholm.

Hydrema har åbnet sit fjerde servicecenter i Sverige, og dækker nu nogenlunde området fra Stockholm og sydpå. Centrene varetager blandt andet klargøring og reparation af maskinerne.

- Vi har et stort rail-marked i Sverige, hvor vi sammen med Huddig nok er den største aktør med vores MX-hjulgravere til rail, fortæller salgschef for Hydrema i Sverige, Per Eriksson, da Maskinteknik møder ham på den svenske messe for entreprenørmaskiner, Entreprenad Live, ved Helsingborg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil nok gå efter at udbygge samarbejde med et forhandlernet ...

Salgschef Per Eriksson, Hydrema Sverige

Vil vokse mod nord

Nord for Stockholm har Hydrema hidtil ikke været særligt synlige, men det skal der med en ny strategi laves om på.

- Vi vil nok gå efter at udbygge samarbejde med et forhandlernet, for nordpå er afstandene store, og vi er nødt til at være repræsenteret i de forskellige områder, siger han.

Sverige er generelt et af de store lande for Hydrema, og det er langt fra kun rail-maskiner, der skubbes over disken i nabolandet.

- Vi sælger også godt af vores traditionelle hjulgravere og rendegravere, og så er vi også forholdsvis store på dumpere - især 10-tons modellen 912, fortæller salgschefen.

Mere ekstraudstyr

Han tilføjer, at der også er interesse for den noget større 922 dumper, som Per Eriksson for nylig har solgt de første fem eksemplarer af.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Generelt er maskinerne lidt mere udstyret i Sverige end i Danmark, hvor der for eksempel er rigtig meget lys på.

- Desuden leverer vi en stor del af maskinerne i specialfarver, siger han til Maskinteknik.