Lyt til artiklen:

RGS Nordic udnævner ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Abonnementsartikel

Den administrerende direktør i RGS Nordic Flemming Bendt fratræder sin stilling ovenpå salget af RGS Nordic AB. CFO Nicolai Søegaard overtager ledelsen af miljøvirksomheden.

Miljøvirksomheden RGS Nordic gennemgår i denne tid en række forandringer. I sidste uge annoncerede virksomheden, at man havde solgt sin svenske forretning til selskabet Sortera, og nu sker der også forandringer på ledelsesgangene, da administrerende direktør Flemming Bendt fratræder sin stilling. CFO Nicolai Søegaard overtager ledelsen af miljøvirksomheden.

Det skriver RGS Nordic i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ovenpå salget af den svenske del af virksomheden til Sortera har bestyrelsen og direktionen haft drøftelser om, hvorledes RGS Nordic bedst og mest effektivt organiseres ovenpå ændringen. Med baggrund i disse ændringer, har administrerende direktør Flemming Bendt valgt at fratræde sin stilling. Flemming har haft ansvaret for RGS Nordic siden august 2020, skriver miljøvirksomheden.

rich-media-2
Ny administrerende direktør i RGS Nordic, Nicolai Søegaard. Pressefoto.

- Det har været spændende og meget meningsgivende at lede en virksomhed, der dagligt arbejder med den cirkulære dagsorden, og præger hele værdikæden i bygge- og anlægssektoren. Med frasalget af vores svenske aktiviteter er virksomhedens fokus indsnævret og dermed også behovet for et ekstra ledelseslag. Jeg er dog meget tilfreds med at give faklen videre til Nicolai, så der er kontinuitet for forretningen, siger Flemming Bendt.

Nicolai Søegaard er 45 år gammel og har siden juli 2021 været Chief Financial Officer i virksomheden. Han har tidligere haft ledelsesposter i blandt andet Falck Healthcare og ISS.

- Det er med en stor portion ydmyghed og glæde, at jeg overtager den daglige ledelse af RGS Nordic. I første omgang handler det om at få samlet vores mange dygtige medarbejdere landet over omkring vores solide danske forretning og i fællesskab fokusere på at få den gjort endnu stærkere, siger Nicolai Søegaard.