Lyt til artiklen:

Nye Cat-teknologier forbedrer præcision

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Abonnementsartikel

Caterpillar introducerer to nye brugervenlige teknologier - Indicate og E-Fence - til 306 CR, 308 CR og 309 CR gravemaskiner.

E-Fence teknologien er ny for Cat minigravere og begrænser maskinens bevægelser inden for forudindstillede grænser, mens Indicate hjælper føreren med at opnå den korrekte grad hurtigere.

Teknologierne er velegnede til fundamentsgravning, dræn- og kloaksystemer, kabellægning og lignende opgaver. Funktionerne giver knap så erfarne førere mulighed for at arbejde mere effektivt og konsekvent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forudindstillede grænser

MHE Brugervenlighed E-Fence begrænser automatisk maskinens bevægelse inden for forudindstillede grænser for tag, gulv, væg og sving. Operatører kan arbejde effektivt ved at undgå strukturer over, foran, til venstre eller til højre for maskinen.

Når først E-Fence-grænserne er blevet indstillet via maskinens berøringsskærm, vil ingen del af bommen, pinden eller skovlen overskride de foruddefinerede grænser. Højdebegrænsningen med E-Fence Ceiling hjælper chauffører med at undgå forhindringer såsom elledninger, tage eller trægrene. Det er også en praktisk og sikekr løsning på opgaver med vejarbejde med kørende trafik tæt ved.

E-Fence er perfekt til nye operatører, der skal arbejde inden for definerede grænser, hvilket minimerer arbejdsomkostninger til reparationer og nedetid forårsaget af skader på udstyr eller nærliggende strukturer. For erfarne operatører giver E-Fence mulighed for at arbejde mere effektivt og sikkert.

Korrekt karaktergivning

Indicate er et simpelt klassificeringssystem, der giver visuelle og lydbaserede indikationer af skovlens position sammenlignet med målkvaliteten for at støtte operatører, der ønsker nøjagtighed første gang. Uanset erfaringsniveau kan operatører opnå øget præcision og reduceret behov for kontrol på stedet, og det skaber også et mere sikkert arbejdsmiljø.

Med Indicate vælger føreren måldybden og hældningen i styresystemet i førerhuset, og skærmen giver information om arbejdets fremskridt og afstanden til målet i realtid. Teknologien sparer tid og reducerer de samlede omkostninger.