Lyt til artiklen:

Caterpillar præsenterer prototyper af batterimaskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Abonnementsartikel

Elektriske udgaver af to læsemaskiner og to gravemaskiner vil blive fremvist for besøgende på Bauma.

Caterpillar vil under Bauma vise fire prototyper af elektriske batterimaskiner.

Det handler om 301.9 minigraver, 320 medium gravemaskine, 950 GC medium hjullæsser og 906 kompakt hjullæsser. Maskinerne er drevet af Caterpillar batteri-prototyper og inkluderer en indbygget oplader.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Elektriske minigraver CAT 301.9. Pressefoto.

- Det er vigtigt, at vi møder kunderne på deres bæredygtighedsrejse i dag med en række forskellige løsninger, herunder maskiner, der kører på vedvarende brændstoffer eller teknologi, der øger brændstofeffektiviteten, samt støtter dem ind i fremtiden, når vi driver vores næste generation af maskiner, siger Construction Industries Group President, Tony Fassino, i en pressemeddelelse.

De Caterpillar-designede batterier i disse maskiner vil også være tilgængelige til at drive andre industrielle applikationer. Bygget på gennemprøvet Caterpillar-teknologi har lithium-ion-batteriserien et modulært design, der tilbyder fleksible konfigurationer på tværs af flere applikationer. Batterierne er konstrueret til at være skalerbare til kundernes præstationsbehov og genbrugelige - også ved slutningen af deres levetid.

301.9 og 906 forventes at være de første kommercielt tilgængelige modeller