Lyt til artiklen:

Birger Hjelm bliver salgschef hos Johs. Møllers Maskiner

00:00
Hastighed: ???x
01:13

Abonnementsartikel

Han er klar til parløb med administrerende direktør Leif Rudebeck Petersen.

En kendt skikkelse i entreprenørkredse, Birger Hjelm, skifter titel og ikke mindst funktion hos den danske Liebherr-importør og -forhandler, Johs. Møllers Maskiner A/S.

For små tre år siden vendte han tilbage til Johs. Møllers Maskiner A/S som key account manager. Nu er han udnævnt til chef for virksomhedens salgsorganisation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det sker som en styrkelse af virksomheden og virksomhedens ledelse, oplyser administrerende direktør Leif Rudebeck Petersen. Han og Birger Hjelm kommer til at køre parløb i salgsledelsen, hvor den nye salgschef primært skal tage sig af udviklingen af markeds- og kundepotentiale, support til sælgerne og have den daglige kontakt til Liebherrs fabrikker i Kirchdorf i Tyskland, Colmar i Frankrig og Bischofshofen i Østrig. Samtidig beholder Birger Hjelm sine nuværende funktioner i Johs. Møllers Maskiners afdeling i Horsens.

I begyndelsen af 2020 kom Birger Hjelm tilbage til Johs. Møllers Maskiner A/S, hvor han tidligere havde været salgs- og servicechef med salg af havnekraner og løfteudstyr for JMM-selskabet Åkerbergs.