Lyt til artiklen:

Bauma-afbud betød Case-maskinshow i sjællandsk grusgrav

00:00
Hastighed: ???x
01:42

Abonnementsartikel

- Vi benyttede chancen, når nu Case har fravalgt Bauma i år, sagde direktøren, da S.D. Kjærsgaard i sidste uge afholdt et Case "mini-Bauma" i Stenlille Grusgrav.

STENLILLE: Oprindeligt var det meningen, at S.D. Kjærsgaard blot ville holde en lille fernisering i Stenlille Grusgrav for at markere, at grusgraven fik overdraget en helt ny Case gummihjulslæsser.

- Men det greb lidt om sig, må man sige. Og derfor fremviser vi nu både gummigeder, gravemaskiner, traktorer og meget andet. Desuden har vi haft mad og live-musik og rigtig mange besøgende gennem de to dage med flot efterårsvejr, sagde CEO Palle Kjærsgaard fra S.D. Kjærsgaard, da Maskinteknik besøgte maskinshowet i fredags.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Minigraverserien fra Case tæller 22 modeller. Foto. Torben Jastram.

- Det er jo fantastisk at være ude og interagere med vores kunder, det sætter vi stor pris på, sagde han.

Som producent har Case i år fravalgt at udstille på Bauma lige som flere andre af de større producenter.

- Derfor greb vi som Case-importør muligheden for at holde dette lille Case mini-Bauma i stedet, hvor vi viser nogle af de nyheder, Case har præsenteret det seneste års tid. Vi har blandt andet haft dansk præsentation af den nye E-serie gravemaskiner med Stage V. Vi har også medbragt eksemplarer af G-serien gummigeder, som er kommet i en generation 2 med Stage V og diverse opdateringer. Samtidig fremvises vores SV rendegravere og vores minigraverserie, der tæller hele 22 modeller, sagde Palle Kjærsgaard.

rich-media-3
Den nye E-serie gravemaskiner blev vist frem i Stenlille. Her er det CX210 E. Foto: Torben Jastram.

Direktøren fastslog desuden, at S.D. Kjærsgaard i disse år vokser på Sjælland, hvor virksomheden har en afdeling i Karlslunde.

- Vores planlagte afdeling i Ringsted kommer i 2023, og vi ser et yderligere potentiale på Sjælland, fastslog direktøren.

rich-media-5
Foto: Torben Jastram.