Lyt til artiklen:

Tiltrotatorsystem i rampelyset

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Abonnementsartikel

På Bauma bliver Engcons fokusområde tredje generation tiltrotatorer.

På Bauma - som begynder i München om halvanden uge - vil Engcon denne gang have fokus på tredje generation af tiltrotatorer, som er et skridt fremad for smart teknologi, og som udover at være udviklet til elektrisk gravemaskiner, også sænker brændstofforbruget på nuværende dieseldrevne maskiner.

Den nye generation er ifølge producenten et helt nyt styresystem som arbejder med lastfølingshydraulik, der ikke presser gravemaskinen mere end nødvendigt - dette betyder at maskinen kan få flere effektive timer ud af enten én tankfuld diesel, eller én opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover at gøre gravearbejdet mere effektivt, øger systemet også komforten og sikkerheden for brugeren. Systemet styres via en app, der kan downloades til Apple og Android, hvor maskinføreren blandt andet kan skifte program og sænke hastigheden på funktioner, skriver Engcon i en pressemeddelelse.

På standen vil de besøgende kunne deltage i demonstrationer, der viser, hvordan tiltrotatoren effektiviserer gravebranchen. Uden at forlade kabinen kan maskinføreren nemt og sikkert skifte redskab til at grave, gribe, læsse, løfte og meget mere. engcon vil også demonstrere det smarte styresystem, som tredje generation af tiltrotatorer vil blive udstyret med.

- Vi er meget glade for at kunne fortælle om tredje generation af tiltrotatorer på en af verdens største messer, og vi ser frem til at møde eksisterende og fremtidige kunder. På vores stand vil besøgende kunne prøve det nye system, stille spørgsmål og se de innovative løsninger, vi har lavet for at gøre gravemaskinebranchen mere effektiv, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.