Abonnementsartikel

VIDEO: MT Højgaard Danmark har taget fat på arbejdet med forskallingen til den nye ringvejsbro i Silkeborg. Et projekt hvor miljøet i høj grad er i fokus.

Man er ikke i tvivl om, at der bliver knoklet på den nye ringvejsbro på Østre Ringvej i Silkeborg, når den dundrende lyd af en rammemaskine, der hamrer pæle i jorden, gjalder i øregangene. Luften er fugtig her på byggepladsen. Det er nemlig en af de dage, hvor vejret ikke helt kan bestemme sig. Derfor er der også et par af MT Højgaards folk, der har fundet regnjakken frem.

Ufortrødent arbejder de med at bygge forskallingen til broen, som skal give bedre betingelser for naturen ved Gudenåen. Det er derfor, at MT Højgaard Danmark bygger den cirka 360 meter længere end den gamle bro - der skal nemlig være mere plads til, at dyrene kan passere under den.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.