Lyt til artiklen:

Case-afbud gav bedre tid til mindre mærker

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaards Bauma-team dækker standende hos Promove, Dieci, Mikasa og Messersi.

Enkelte store maskinmærker har i år på grund af usikkerhed om corona-spøgelset fravalgt at udstille på Bauma. Det gælder blandt andet Case Construction, og det er som udgangspunkt ærgerligt for de forskellige Case-importører rundt i Europa.

En af dem er S.D. Kjærsgaard, som har vendt situationen til noget positivt og i stedet har valgt af fokusere alle kræfter på at være til stede på standene hos de øvrige mærker, virksomheden importerer fra - Promove, Dieci, Mikasa og Messersi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tidligere har vi haft rigtig travlt, når det er Bauma-uge. Og det har vi sådan set stadig, men til gengæld formår vi denne gang at være mere til stede hos vores mere sekundære mærker. Først og fremmest kan vi hjælpe kunderne. Men vi styrker samtidig forholdet til repræsentanterne fra disse mærker, så det er godt for alle, forklarer direktør Palle Kjærsgaard, da Maskinteknik møder ham på standen hos italienske Promove.

Producenten laver hydraulisk nedbrydnings- og sortergrej, og nogle af nyhederne i år er blandt andet udstyr til lidt mindre maskiner, end man traditionelt har haft fokus på.

- Nedbrydning, recycling og sortering er i dag en stor og stadig voksende del af branchen. Derfor er det vigtigt, at producenterne udvider deres sortimenter, så entreprenørerne kan købe udstyr til både små og store maskiner, siger han.

En anden vigtig del af at være på Bauma er netværket, og det er Palle Kjærsgaard meget bevidst om.

- Det er naturligvis svært at måle på effekten af den slags, men for mig er netværket - både det eksisterende og det nye - en vigtig del af arbejdet. Det er måske her jeg møder morgendagens kunder, og det er her, man diskuterer små og store problemstillinger fra branchen, siger han.