Lyt til artiklen:

Håndslag på to nye gravemaskiner fra Liebherr

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

Entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen med base i Herning har udstyret maskinparken solidt med Liebherr-maskiner.

To gravemaskiner står foran en udskiftning hos entreprenørfirmaet Gustav H. Christensen. Men når de to Liebherr-maskiner kører ud, kører to tilsvarende ind.

Det gav direktør hos Gustav H. Christensen, Lars Kristensen, håndslag på med direktør fra den danske Liebherr-importør, Johs. Møllers Maskiner A/S, Leif Rudebeck Petersen, på Bauma i München.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Købet består af en 30 tons Liebherr 930 og en 38 tons Liebherr 938.

- Vi har kørt med Liebherr i mange år, og vores to nye Liebherr-gravere fortsætter bare, hvor de andre slap. Nu skal Liebherr-fabrikken lige have bygget dem, og så glæder vi os til, at de ankommer sammen med foråret, fortæller Lars Kristensen.

Liebherr demonstrerer 50 tons brint-gravemaskine

Se også:

Liebherr demonstrerer 50 tons brint-gravemaskine

Entreprenørfirmaet, med base i Herning, har i forvejen udstyret maskinparken solidt med Liebherr-maskiner bestående af seks gummihjulslæssere i forskellige størrelser og fem gravemaskiner.

Adskillelige nyheder

I München havde direktør Lars Kristensen i øvrigt lejlighed til at se på adskillige Liebherr-nyheder. Blandt andet gav fabrikken officiel debut til den nye lillebror i sortimentet af små læssemaskiner på hjul L 504 Compact i fem tons-klassen.

rich-media-3
En ny udgave af kompaktlæsseren L 507 kommer med elmotor og i en brint-version. Pressefoto.

Maskinen var imidlertid allerede kendt i Danmark, hvor Johs. Møllers Maskiner havde været omkring kunder med de første eksemplarer, før L 504 havde Bauma-premiere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I samme segment diskede Liebherr op med tre versioner af L 507, som er en seks tons læssemaskine. Foruden den klassiske udgave, lancerede Liebherr både en el- og en brint-version.

Kæmpe-dumperen Liebherr T 274 indtog hæderspladsen foran Liebherr-standen, som et 336 tons vidnesbyrd om, hvilken maskine der var udstillingens største.

rich-media-5
Mining Dump Truck T 274 E og den nye kæmpe-gravemaskine i 250 tons klassen R 9300. Pressefoto.