Lyt til artiklen:

Hovedstaden bliver selvstændigt område under GSV

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Emil Høpner Vittrup forfremmes til ny Regionsdirektør med ansvar for den daglige drift på Sjælland, mens Birger Hansen får ansvaret for Hovedstaden.

Byggebranchen i Danmark har summet af aktivitet de seneste år, og de danske byggepladser er blevet flere. GSV har derfor løbende udvidet for at kunne servicere kunder i hele Danmark. Tidligere har ledelsen af GSV's 23 lokationer på tværs af landet været delt op mellem Jylland/Fyn og Sjælland, men nu bliver Hovedstaden et selvstændigt driftsområde.

Mere ledelseskraft på tværs af landet

Organisationsændringerne i GSV sker for at sikre en synlig ledelse på virksomhedens voksende antal lokationer. Sjælland står for cirka 20 procent af GSV's samlede omsætning og tæller Holbæk, Kalundborg, Næstved og Rødby med 50 fastansatte på kontorerne. Den tidligere Regionsdirektør for Sjælland, Birger Hansen, får ansvaret for Hovedstaden, som blandt andet tæller Hillerød, København, Hedehusene og Greve super-site. Samtidig fortsætter Henrik Rasmussen i sin nuværende stilling som Regionsdirektør for Jylland/Fyn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Emil Høpner Vittrup, der kommer fra en stilling som direktør for strategi og forretningsudvikling i GSV, bliver sat i spidsen for at drive Sjælland, som også indbefatter Lolland-Falster, hvor GSV's tredjestørste afdeling ligger i Rødby, som leverer til Femernforbindelsen, Danmarks største byggeplads.

- Jeg har arbejdet på de interne linjer i GSV i snart seks år og kender hele forretningen indefra. Nu glæder jeg mig til at få hånden direkte på kogepladen ude i driften og være med til at være en stærk partner for vores kunder lokalt, siger Emil Høpner Vittrup, ny Regionsdirektør på Sjælland, der startede sin karriere i byggebranchen som ufaglært hos en tømrermester.