Lyt til artiklen:

Udlejer åbner ny afdeling ved Aarhus

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Zeppelin Rentals fjerde danske afdeling åbner snart i Hørning syd for Aarhus.

1. december er det præcis to år siden Zeppelin Rental fandt til Danmark - dengang med åbningen af en afdeling i Brøndby. Siden er der kommet afdelinger til i Fredericia og ved Femern-projektet i Rødby. Om få måneder gælder det så ekspansion til det østjyske, idet afdeling nummer fire åbner i Hørning lige syd for Aarhus.

Det er en virkelig god placering, hvor det for kunderne er let at komme til.

Lasse Ludvigsen, Zeppelin Rental

- Vi har fundet en rigtig god lokation meget tæt på E45, hvor som tidligere har huset en Colas-fabrik. Det er en virkelig god placering, hvor det for kunderne er let at komme til, fortæller general manager Lasse Ludvigsen, Zeppelin Rental Danmark, til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Lasse Ludvigsen er general manager for Zeppelin Rental i Danmark. Foto: Torben Jastram.

Placeringen af en afdeling ved Aarhus har længe været et ønske. Det er en stor by med et stort opland, hvor der er masse af byggeaktivitet. Og afstanden til nærliggende byer som Randers, Horsens, Silkeborg og Skanderborg er kort.

Han tilføjer, at man sigter efter åbning 1. marts, hvis ellers den rigtige bemanding og maskiner er på plads til den tid.

- Det er jeg relativt fortrøstningsfuld omkring, så mon ikke vi når det. Vi skal bruge seks medarbejdere, siger han og fortæller samtidig, at der bliver holdt åbent hus i den nye afdeling, når den er klar til åbning.

Fuldt sortiment

Zeppelin Rental er ganske naturligt stærke på entreprenørmaskiner fra Cat. Men der er mange andre maskiner og udstyr i udlejningsporteføljen - for eksempel skure, lifte, trailere, værktøj og sikringsudstyr.

Lasse Ludvigsen fortæller til Maskinteknik, at afdelingen i Hørning får fuldt sortiment i udlejningsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye afdeling bliver ikke den sidste i Danmark. Der vil komme flere til.

- Hvor og hvornår kan jeg ikke sige noget om endnu. Men vi arbejder seriøst med en masse analyser - blandt andet sammen med Cat, hvor vi forsøger at lokalisere de steder i landet, hvor det på grund af høj aktivitet vil give mening at åbne en afdeling af Zeppelin Rental, siger han.