Lyt til artiklen:

Scantruck styrker sin position med ny tech-afdeling

00:00
Hastighed: ???x
03:25

Abonnementsartikel

Den nye afdeling ligger tæt på Odense og skal fungere som omdrejningspunktet i den videre udrulning af konceptet Smart Construction.

Scantruck har åbnet sin tredje afdeling på dansk grund. Tæt ved Odense og lige ud til E20 motorvejen har den danske maskinimportør og -forhandler etableret et kontor, som vil være omdrejningspunktet i den videre udrulning af Smart Construction til den danske bygge- og anlægsbranche.

- Vi oplever en støt stigende interesse i branchen for vores avancerede løsninger med Smart Construction og Topcon maskinstyring. Det er ikke uden grund, at vi siden 2017, hvor vi først begyndte at arbejde med maskinstyring, og frem til nu er blevet Skandinaviens største Topcon forhandler, siger Jan Larsen, Technology Products Manager i Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejen til bedre indtjening

Smart Construction er et koncept, som blandt andet består af en web-platform, der understøtter og forbedrer overblikket på projekter. Ved at indsamle data fra alle led i arbejdsprocesserne er det muligt for virksomheder at fokusere på alle detaljer på hvert enkelt projekt samt hurtigt og nemt skabe sig overblik over de værdifulde informationer, hvilket vil løfte virksomhedens indtjening.

Komatsu præsenterede flere el-nyheder på Bauma

Se også:

Komatsu præsenterede flere el-nyheder på Bauma

- Vores formål er at gøre kunderne bedre til at udføre deres opgaver og bruge deres udstyr optimalt. Vi er en specialiseret afdeling, som er i tæt kontakt med vores kunder og resten af Scantruck huset. Vores fokus er ikke på gravemaskiner, dozere og læssemaskiner i alle størrelser men på de teknologiske løsninger, som maskinerne kan indeholde for at hjælpe maskinejerne til bedre indtjening, og vores løsninger virker. Det er en understregning af, at Scantruck er mere end salg af maskiner, siger Jan Larsen.

Alle ydelser tilgængelige

Tiltaget er en naturlig udvikling i tråd med Scantrucks ambition om at levere alle de ydelser, som aktørerne i bygge- og anlægsbranchen har brug for. Uanset om det er køb af maskiner og udstyr, finansiering, reservedele, service og så videre. Alt er samlet under ét tag, og kunderne behøver kun at huske ét telefonnummer.

- Vi er dedikerede til arbejdet med Smart Construction. Vi arbejder med maskinstyring og landmålingsudstyr og leverer data til alle gængse maskinstyringssystemer og data ved opmåling med droner. Vi leverer både hardware og træning i anvendelsen af løsningerne. Vores formål er udelukkende at optimere kundernes forretning. Det gør vi ved at samarbejde med dem og gøre dem bedre til at tjene flere penge, understreger Jan Larsen.

Dedikeret team af specialister

Den nye afdeling består af ni personer, som alle er specialiseret indenfor maskinstyring og produktion af data samt procesoptimering. Senest har Scantruck ansat yderligere en instruktør til at hjælpe kunderne med at få det optimale ud af de tekniske løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er med på byggepladserne, når kunderne tager deres nye maskine med det avancerede udstyr i brug for første gang, og vi sikrer, at udstyret er sat op præcist i forhold til kundens behov. Vi underviser kunderne direkte ude på deres byggepladser, så de får det optimale ud af den avancerede teknik. I al beskedenhed kan vi tilbyde en løsning, som er unik i branchen. Det handler ikke om at levere til kunden, men sammen med kunden at forbedre deres forretning, fortæller Jan Larsen.

Komatsu sætter strøm til 400 tons gravemaskine

Se også:

Komatsu sætter strøm til 400 tons gravemaskine

Selv om softwareløsningen er udviklet af Komatsu, kan Smart Construction anvendes på alle maskinmærker, og Scantrucks rådgivere står klar til dialog, dataanalyse og maskinoptimering for alle entreprenører.