Lyt til artiklen:

Entreprenør overtager projekt i Ringsted

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

Projektet i Kærehave-kvarteret i Ringsted er delt i to etaper og indebærer arbejde med både kloak, vand og fjernvarme.

Entreprenør Gorm Hansen A/S har overtaget første etape af et projekt i Kærehave-kvarteret i Ringsted.

Projektet indebærer separat-kloakering, udskiftning af vandledning og etablering af fjernvarme. Derudover går opgaven også ud på at etablere et nyt regnvandsbassin på den modsatte side af Køgevej.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det oplyser entreprenøren med base i Roskilde, som nu er i fuld gang med den første etape af en todelt anlægsplan for området.

En kilometer ledning

Arbejdet, som mandskab og og maskiner gik i gang med i slutningen af oktober, udfører Gorm Hansen for Ringsted Forsyning A/S med MOE A/S som rådgiver.

I øjeblikket er folkene godt i gang med forsyningsledningerne, og der er også blevet arbejdet på regnvandsbassinet.

Alene indbefatter projektets første etape etablering af mere end en kilometer hoved- og fjernvarmeledning.

Fokus på beboerne

Tidligere på efteråret, da projektet blev overtaget, blev opstarten brugt på at skabe et overblik og skabe et mere fremkommeligt miljø for de borgere, der bevæger sig rundt i området.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores vigtigste fokus ved overtagelsen af dette projekt har været beboerne. Vi ved, at de har haft nogle frustrerende måneder efter, at den tidligere entreprenør indstillede arbejdet, udtaler projektleder Frederik Holmberg i et skriftligt svar til Maskinteknik.

Gorm Hansen graver i gammel fjordbund på Orø

Se også:

Gorm Hansen graver i gammel fjordbund på Orø

- Derfor er det meste af vores opstart drejet sig om at skabe nogle gode forhold for de berørte borgere i området. Dette synes jeg, vi er lykkedes med i godt samarbejde med Ringsted Forsyning A/S, MOE og underentreprenører, siger Frederik Holmberg.

Projektet i Kærehave er delt i to etaper, hvor der i løbet af 2022 og 2023 bliver etableret fjernvarme og separat-kloakering i området.