Lyt til artiklen:

Fire dage med maskiner, udstyr og faglighed

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Klokken ni skydes Agromek i gang til fire dage, hvor tusindvis af gæster lægger vejen forbi Messecenter Herning og de omkring 530 udstillere.

Fire år er det siden, Agromek senest løb af stablen. Corona kom i vejen, men nu er hallerne i messecentret atter fyldt med maskiner, staldinventar, teknologi og meget, meget andet til folk i og omkring landbruget.

Maskinteknik vil sammen søstermedierne Maskinbladet og Fritidsmarkedet dækker messen alle dage på alle vores platforme, og man kan også møde os i Hal D på stand 3210.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En samlet messe for fuld styrke

Se også:

En samlet messe for fuld styrke

De mange udstillere kommer med velkendte maskiner og løsninger, men der er også masser af nyheder at finde. Det gælder blandt andet de 65 stjernenyheder, som man kan få et overblik over i seneste Maskinblads-avis med stort Agromek-tema.

Har du ikke selv modtaget seneste avis, kan den findes rundt om på standere i messecentret, ligesom du kan læse e-udgaven her:

 

Se også:

https://fbg.e-pages.pub/titles/maskinbladetfbg/12175/publications/153

Agromek byder også på en række aktiviteter. På baggrund af Agromek Stars uddeles der syv awards. De findes blandt de syv kategorier, hvor der er tre nominerede fra hver.

Maskinleverandørerne er igen klar i Hal C med liveværksted, så unge kan få et indblik i uddannelsen og jobbet som maskinmekaniker - både landbrug og entreprenør.

Agromek løber frem til fredag.