Lyt til artiklen:

Case-importør bygger nyt center ved Ringsted

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Abonnementsartikel

S.D. Kjærsgaard vil opføre 2.500 kvadratmeter stort center midt på Sjælland.

Siden 2018 har S.D. Kjærsgaard, som blandt andet er importør af Case Construction og Dieci til entreprenørbranchen, haft showroom og service i Karlslunde.

I begyndelsen blev satsningen øst for Storebælt bemandet af én enkelt medarbejder. I dag har S. D. Kjærsgaard 12 ansatte på Sjælland, og den positive udvikling ligger til grund for, at den nordjyske maskinhandler nu går i gang med at opføre et helt nyt kompetencecenter på et 30.000 kvadratmeter stort areal ud mod motorvejen i Ringsted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi købte en 15.000 kvadratmeter stor grund af Ringsted Kommune i 2021 og har netop købt nabogrunden, også på 15.000 kvadratmeter. På det store areal samler vi vores aktiviteter øst for Storebælt, når vi opfører et 2.500 kvadratmeter stort kompetencecenter med showroom, faciliteter til salg, service, reservedele samt en afdeling for brugt udstyr, fortæller S.D. Kjærsgaards direktør Palle Kjærsgaard.

Stort potentiale

- Siden 2018 har vi oplevet stigende aktivitet hos vores kunder indenfor landbrug og bygge/ anlæg, og sammenholdt med at vores forhandlerområde er blevet udvidet, ser vi et stort potentiale for vækst på Sjælland og i Østdanmark i det hele taget. Vi tror på, at området på sigt vil udgøre omkring halvdelen af S. D. Kjærsgaards omsætning, siger han og tilføjer:

- På Sjælland findes en lang række meget store landbrugsvirksomheder, og rigtig mange entreprenører. Vi er stolte af, at mange af dem ønsker at arbejde sammen med os. Derfor er det vigtigt, at vi med vores nye center i Ringsted kommer endnu tættere på vores kunder med service, reparation, reservedele og rådgivning i forhold til investeringer i nyt, moderne materiel.

Tæt på kunderne

- Med 30 servicebiler placeret rundt om i Danmark er vi aldrig langt væk fra kunderne, og med et nyt kompetencecenter i Ringsted bliver vi en endnu mere attraktiv samarbejdspartner, vurderer Palle Kjærsgaard.

rich-media-2
S. D. Kjærsgaards nye center i Ringsted er tegnet af arkitektfirmaet Arkition. Det skal opføres af RTE Erhvervsbyg A/S i totalentreprise. Ved kontraktunderskrivelsen ses fra venstre indehaver af RTE Erhvervsbyg A/S, Richard Thomsen, direktør hos RTE Erhvervsbyg A/S, Bjørn Christensen, indehaver af S. D. Kjærsgaard, Palle Kjærsgaard, arkitekt Martin Bang, arkitektfirmaet Arkition og projektleder Kasper Libak fra RTE Erhvervsbyg A/S. Pressefoto: Axel Søgaard.

Virksomheden beskæftiger 90 medarbejdere fordelt på fire afdelinger i Frejlev, Vrå, Hornslet og på Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- En stor grund på 30.000 kvadratmeter tæt på motorvejen er naturligvis det perfekte udstillingsvindue for os. I første omgang vil vi ikke selv udnytte hele grunden, men den giver os mulighed for fortsat udvikling af området, og så vil jeg ikke afvise, at vi på sigt vil tilbyde andre maskinhandlere eller brancherelaterede virksomheder at etablere sig på området med den synergi, som det kan give, siger Palle Kjærsgaard.

Han forventer at åbne det nye center om et års tid.