Lyt til artiklen:

Lokale erhvervsfolk redder Falster-entreprenør

00:00
Hastighed: ???x
01:26

Abonnementsartikel

Der er fundet en redningsplan for den konkursramte entreprenør.

Den 9. december stod det klart, at den Nykøbing Falster-baserede entreprenør Bo-Hus A/S med omtrent 100 ansatte ikke længere kunne holde skruen i vandet, efter budgettet i et skolebyggeri i Nykøbing var skredet.

Falster-entreprenør med 100 ansatte går konkurs

Se også:

Falster-entreprenør med 100 ansatte går konkurs

Men nu er der lys forude for entreprenøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver folketidende.dk.

Avisen fortæller, at to lokale investorer er trådt til og har overtaget en stor del af Bo-Hus.

Der er tale om Per Jørgensen, der ejer en sæbefabrik i Nykøbing Falster og er bror til direktør og ejer af Bo-Hus Bo Jørgensen samt Jan Sørensen, der er indehaver af MSE Entreprise med base i Nørre Alslev.

De har sammen stiftet et nyt selskab som i en delvis virksomhedsoverdragelse overtager Bo-Hus' navn, telefonnumre, e-mailadresser, hovedsæde, materiel og en del af igangværende entrepriser og medarbejdere.

Bo Jørgensen er blevet ansat som den ene af to direktører i det nye Bo-Hus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har virkelig været nogle voldsomme dage - fra fem-seks om morgenen til klokken 20 om aftenen - og ind imellem kom der en mail bagefter. Jeg har kørt på et eller andet adrenalin, og lørdag, eftermiddag kunne man sænke skuldrene en lille smule. Vi har fået hjælp af Jan og Per til at komme igen, og det har virkelig været nogle dygtige kuratorer. Nu har vi en fremtid igen - en stamme, vi kan køre videre, siger han til folketidende.dk.