Lyt til artiklen:

Gazellevinder: Medarbejderne er det vigtigste fokusområde

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Haderslev Kommune kan bryste sig af 25 gazellevindere i år. En af dem er et entreprenørfirma, som har vundet prisen én gang før.

Ved årsskiftet gør mange status, og det har Haderslev Kommune også gjort over antallet af årets gazellevirksomheder i kommunen.

En af dem i Haderslev Kommune er entreprenørfirmaet Torben Clausen A/S. Det oplyser Haderslev Kommune. Virksomheden beskæftiger sig blandt andet med nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dagbladet Børsen uddeler hvert år gazellepriser til hurtigt voksende danske virksomheder. En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst har fordoblet omsætningen over de fire år.

Specialbygget maskine til stor nedbrydningsopgave

Se også:

Specialbygget maskine til stor nedbrydningsopgave

Torben Clausen A/S med base i Haderslev var også gazellevinder i 2018, men firmaet har igen i år formået at komme med på listen med en vækst på 102,2 procent.

- Vi har udviklet vores forretningsområder; nedbrydning, anlæg, kørsel, affald og begyndte i 2016 at ansætte ledere, der kunne fokusere på dem hver især, og allerede i 2019 havde vi fordoblet vores aktiviteter, fortæller regnskabschef i Torben Clausen A/S, Jan Lyhne Hansen, til Haderslev Kommune.

- Og så er det egentlig bare fortsat derfra, så vi gik fra 29 medarbejdere den gang til at være godt 90 i dag, siger regnskabschefen.

En værdifuld ressource

Når han skal sige, hvad virksomhedens vigtigste fokusområde er, så er det medarbejderne, regnskabschefen fremhæver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har gjort vores medarbejdere klar til at kunne tage fat på opgaverne ved at investere i dem og uddanne dem. Og når man har investeret i sine medarbejdere, så gør man også noget for at holde på dem, for de er en værdifuld ressource, siger Jan Lyhne Hansen.

Nordjysk nedbryder har fart på væksten

Se også:

Nordjysk nedbryder har fart på væksten

- Vi er stolte af, at vi er lykkedes med vores strategi, og det hårde arbejde alle har ydet ved Torben Clausen A/S bliver belønnet, slutter han.