Abonnementsartikel

Det var først efter, han egentlig havde forladt arbejdsmarkedet, at Thorbjørn Rasmussen fandt vej til entreprenør- og anlægsbranchen.

De store snefnug vælter ned om ørerne på 68-årige Thorbjørn Rasmussen. Huen sidder lidt skævt og dækker kun lige toppen af hovedet. Han kniber øjnene sammen bag brillerne for ikke at få det hvide stads i øjnene, mens han går og rydder lidt op på byggepladsen bag Skive Museum. Her har han sin gang et par dage om ugen, hvor han og kollegaerne fra Skive Anlæg og Entreprenør arbejder med at anlægge Banestien, der er et stiprojekt gennem Skive by med tilhørende kunstinstallationer.

Egentlig er vejret ikke til at arbejde i, og det er da heller ikke derfor, Thorbjørn Rasmussen er troppet op denne kolde decemberdag. Han er her for at fortælle historien om, hvordan en uddannet automekaniker ender med at blive ansat hos en entreprenør i en alder af 66 år.

Det er nemlig kun lidt over to år siden, Thorbjørn Rasmussen havde sin første arbejdsdag hos Skive Anlæg og Entreprenør.

- Da jeg nåede pensionsalderen, syntes jeg, at det var lidt for tidligt at komme hjem og gå, siger han.

 

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.