Abonnementsartikel

Det er 12 år siden, at Otto Kruse sagde farvel til sit job hos Kaj Bech A/S i Holstebro og blev pensionist, men i dag er han stadig at finde hos entreprenøren.

I en alder af 70 år tog Otto Kruse valget om at gå på pension og forlade sit job hos Kaj Bech A/S. Det er over 12 år siden, men hans pensionstilværelse ser noget anderledes ud end mange andres. Han arbejder nemlig fortsat hos Holstebro-entreprenøren.

- Efter jeg var gået på pension, var jeg inde og hjælpe til i ferier og sådan noget. På et tidspunkt blev de så enige om, at de godt kunne bruge en til at gå og rydde lidt op herude på pladsen ved hovedkontoret, fortæller Otto Kruse.

"Du kan begynde i morgen," lød svaret, da Otto Kruse tilbød sin assistance.

Og så var han sådan set "genansat."

Otto Kruse er vokset op på landet ikke langt fra Skanderborg, men selvom han tog på landbrugsskole, blev han aldrig landmand. I stedet endte han i lære som håndværker.

 

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.