Lyt til artiklen:

Udlejer skifter Dino-flåden ud med tre nye modeller

00:00
Hastighed: ???x
02:54

Abonnementsartikel

Liftflåden hos Thy Maskinudledning er netop blevet opgraderet med tre nye trailerlifte fra finske Dinolift.

Trailerlifte fra den finske trailerproducent Dino har siden 2017 udgjort en vigtig del af Thy Maskinudlejnings vognpark.

Thy Maskinudlejning udlejer lifte og andet materiel til områdets håndværkere, industri, landbrug og vikarservices.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var derfor ingen overvejelser om andre løsninger end Dino, da der skulle ske en udskiftning af firmaets to brugte Dino trailerlifte, fortæller stifter og ejer af Thy Maskinudlejning, Martin Hvass.

Det skriver Jøma Lift Teknik i en pressemeddelelse.

- De to lifte har kørt problemfrit, og jeg er kunderne har været glade for dem. Da Jøma samtidig var parat til at tage de gamle i bytte, gav det god mening at få nye og opdaterede modeller i stalden, siger ejer Martin Hvass i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Dinolifte er driftssikre og af anerkendt kvalitet, så de har en god gensalgsværdi, når de skal udskiftes. I disse tider er det vigtigt for alle, der gerne vil sikre sig den bedste handel i øjeblikket, men som også tænker fremad.

Fra to til tre Dino'er

Valget faldt på en Dino 135TB II, 13 meter trailerlift, og en Dino 180XTB II, 18 meter trailerlift fra Jøma Lift Teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover at skifte de to lifte ud, valgte ejer Martin Hvass desuden, at han også ville gøre Dino 260XTD trailerliften tilgængelig for sine kunder. Den helt nye model har en arbejdshøjde på 26 meter, mens alle tre lift har en forbedret kurvekapacitet på 215 kilo.

Liftbranchen går sammen og etablerer ny messe

Se også:

Liftbranchen går sammen og etablerer ny messe

- Jeg har kunder, som arbejder med med service og reparation af kronsiler og anlæg. De har efterspurgt trailerlifte med en arbejdshøjde over gennemsnittet og som kan fragtes uden at skulle have en lastbil i gang, så her kommer 260'erne virkelig til sin ret, siger ejeren.

Brugervenlighed er et must

I lokalområdet er der udover Thy Maskinudlejning også andre udlejningsfirmaer. Men konkurrencen gør ikke noget, fortæller Martin Hvass.

For der er nok kunder til alle, og så har han og konkollegaerne den fordel, at Dinoliftene også har fundet vej til deres vognparker, så der bliver mindre spildtid med oplæring og mere effektiv arbejdstid for kunderne, når de kan leje maskiner af et mærke, de har benyttet før.

Udlejning på

Se også:

Udlejning på "jysk" har kurs mod Sjælland

Det er i det hele taget ikke noget problem for brugerne at komme i gang med at benytte liftene. Brugervenlighed er nemlig det vigtigste, når Martin Hvass vælger maskiner til vognparken, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Liftene skal være enkle og nemme at betjene for en lang række forskellige kunder uanset arbejdsopgaverne. Og det er tilfældet med Dino. Jeg oplever kun sjældent, at kunderne har brug for hjælp, efter de har forladt matriklen, siger han og uddyber:

- Liftene har autonivellering, så de selv indstiller sig sikkert på underlaget. Da der samtidig er tale om trailerlifte, fragtes de hurtigt og effektivt rundt til nye opgaver.