Abonnementsartikel

Raven er det nye GPS-system fra CNH, og de er i gang med at få systemet ud over rampen i Danmark med bedre mulighed for redskabsstyring, datadeling og 3D løsninger end tidligere.

Raven er i sig selv ikke helt ukendt hverken i Europa eller i Danmark. I Danmark har Raven haft sit indtog først kendt under navnet SBG, senere har virksomheder, der har specialiseret sig inden for forskellige nicher inden for præcisionslandbrug, brugt Ravens løsninger til sprøjteteknologi eller redskabsstyring.

Raven Technology har for Danmarks vedkommende hidtil "levet et lidt stille liv". Siden CNH Industrial (CNHI) i midten af 2021 opkøbte Raven Technology med den begrundelse, at Raven Technology er langt fremme med den førerløse teknologi, har vi spændt ventet på, hvad fremtiden vil bringe.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.