Lyt til artiklen:

Cat-importør åbner værkstedsporten i Skejby for en dag

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Sidst i februar inviterer Zeppelin alle interesserede til at besøge værkstedet i Skejby og tale med mekanikerne.

For de motorinteresserede og Cat-interesserede - samt alle andre - åbner Zeppelin Danmark lørdag den 25. februar værkstedet for en dag for at vise noget af det, mekanikerne arbejder med i dagligdagen.

De fremmødte kan blandt andet opleve arbejdende værksteder med motorreparationer og blive lidt klogere på emner som blandt andet transmission, cylinderbænk, undervogn, kalibrering, ny teknologi og klargøring af entreprenørmaskiner fra Caterpillar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Dette bliver et lidt anderledes åbent hus-arrangement, som netop ikke handler om bare at sparke dæk. Vi vil rigtig gerne vise lidt af den spændende dagligdag, som vores mekanikere og servicefolk har, fortæller Lars R. Poulsen fra Zeppelin Danmark.

Arrangementet skal samtidig ses som en del af en rekrutteringskampagne, da Cat-importøren i lighed med de fleste andre importører har svært ved at tiltrække den fornødne arbejdskraft.

- Derfor vil vi gerne vise vores fantastiske arbejdsplads frem, hvor alle kan høre om og spørge ind til mekanikernes stærke sammenhold, fælleskabet - og måske muligheden for at komme i lære her. De seneste to gange, hvor konkurrencen om Danmarks bedste lærling i entreprenørmaskin-segmentet er afholdt, har det været med en Zeppelin-lærling som vinder, og det er vi da stolte af, fortæller Lars R. Poulsen.

rich-media-2
Jan Aggerholm Andersen vandt i maj 2022 kåret til Danmarks bedste lærling for mekanikere i entreprenør-segmentet. Senere på året deltog han ligeledes ved VM i Østrig. Arkivfoto: Tim Søgaard.