Lyt til artiklen:

Ny chefkonsulent hos DM&E: - Der skal være tættere bånd mellem forening og medlemmer

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Thomas Kristensen tiltræder som ny chefkonsulent for Danske Maskinstationer og Entreprenører om et par uger, og allerede nu har han sin dagsorden klar for det nye job.

Opgaverne for den kommende chefkonsulent hos Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) bliver mangfoldige, men den nye mand i front for brancheforeningen i Vejle kommer med en klar dagsorden:

- Jeg vil ikke gøre tingene svære, end de er. Det skal være ukompliceret. Medlemmerne skal føle sig godt hjulpet, og så skal der være et tættere bånd mellem foreningen og medlemmerne, siger Thomas Kristensen til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil skabe et fortroligt rum

Han har tidligere blandt andet været værkfører hos Yding Smedie og Maskiner i knap fire år, servicechef hos WekoAgro og arbejdet som driftsleder hos Mosegaarden i over 17 år.

- Mit nye job er lidt noget andet, end det, jeg har lavet før. Men det er en branche, som jeg er født ind i, og med mine interesser og uddannelse er det helt rigtigt for mig, siger Thomas Kristensen, der er opvokset på Ejstrupholm Maskinstation.

Han er 52 år og bor i Kejlstrup ved Ejstrupholm, hvor han driver et fritidslandbrug. Han er gift og har tre børn.

DM&E har fundet ny chefkonsulent: Har valgt praktiker frem for akademiker

Se også:

DM&E har fundet ny chefkonsulent: Har valgt praktiker frem for akademiker

Han tiltræder som chefkonsulent hos DM&E den 1. februar.

- Jeg håber at kunne være med til at skabe et forum og et fortroligt rum, hvor man kan snakke om sagerne og føle sig gensidig rolig. Jeg vil være lyttende og forsøge at forstå medlemmerne, og med min baggrund har jeg let ved at genkende og forstå, de situationer, som vores medlemmer står i, siger Thomas Kristensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han mener, at der er nok af udfordringer at tage fat i for branchen - blandt andet usikkerheden om politiske tiltag med CO2 og tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft.