Lyt til artiklen:

Fra montør i Kuwait til salgschef hos Scantruck

00:00
Hastighed: ???x
01:58

Abonnementsartikel

Claus Bjerregaard har rundet 25 år i firmaet og har været med til at øge omsætningen med en milliard kroner.

Salgschef Claus Bjerregaard har taget hul på 2023 med at runde sine første 25 år hos Scantruck A/S.

Og dermed et jubilæum, der har bragt ham fra Skive til Mellemøsten og tilbage til Skive, hvor han har været med til at bringe Scantruck A/S helt i front som Danmarks største maskinfirma med en omsætning en milliard kroner højere end for 25 år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Scantruck A/S i en pressemeddelelse.

Det hele startede i Thy, og 53-årige Claus Bjerregaard er fortsat Thybo med stort T. Første station i karrieren var Sydthy Maskin Center i Hurup, hvor han var traktormekaniker i små syv år.

Herfra gik turen til Midtjysk Traktorlager i Linå ved Silkeborg, hvor han var montør, indtil han den 1. januar 1998 gjorde sin entré som montør i Aarhus-området for Scantruck.

Scantruck styrker sin portefølje mod jernbaner

Se også:

Scantruck styrker sin portefølje mod jernbaner

Efter nogle år skiftede han Aarhus ud med Mellemøsten, hvor Scantruck fik gang i salget af maskiner.

Det krævede teknisk ekspertise i området, og Claus Bjerregaard fløj med et læs maskiner til Kuwait, hvor han boede og virkede som montør og teknisk support for Scantruck i først ét år fast og derefter delvist de næste seks år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produktchef og salgschef

Under opholdet i Mellemøsten havde Claus Bjerregaard fået næse for at sælge maskiner, og det fortsatte han med efter at være vendt hjem til Danmark.

I 2008 blev han produktchef for det ene af Scantrucks helt store brands, de franske Manitou-teleskoplæssere. I 2017 fulgte udnævnelsen til salgschef for Scantruck, hvor Claus Bjerregaard i dag har et halvt hundrede folk under sig i salgsafdelingen.

Scantruck: Vi bevarer optimismen

Se også:

Scantruck: Vi bevarer optimismen

Når Claus Bjerregaard ikke er travlt beskæftiget i spidsen for sit salgsteam hos Scantruck, er han først og fremmest familiemand.

Men den inkarnerede thybo har slået sig ned i Sabro ved Aarhus, og det smitter af på en del af fritiden. Han er hundrede procent AGF-mand og ser alle "de hviie"s kampe.