Lyt til artiklen:

Nordic Crane gennemfører flere ændringer for at styrke forretningen i Norden

00:00
Hastighed: ???x
02:19

Abonnementsartikel

Krankoncernen Nordic Crane trådte ind på det danske marked sidste år med opkøbet af 70 procent af danske Kran-Kompagniet.

For at ruste virksomheden til yderligere vækst i Norden gennemfører Nordic Crane flere strategiske organisationsændringer.

Det skriver krankoncernen i en pressemeddelelse, som trådte ind på det danske marked sidste år med opkøbet af 70 procent af danske Kran-Kompagniet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ændringerne indebærer en ny administrerende direktør, som tiltrådte i midten af februar, ny bestyrelsesformand og en ny afdelingsleder.

- Udnævnelserne skærper Nordic Cranes engagement i branchen og styrker markedspositionen i Norden, siger bestyrelsesformand for Nordic Crane Pål Kynningsrud i pressemeddelelsen.

Tredje generation

Den nye direktør hedder Morten Heli-Hansen, som i de seneste 12 år har haft en karriere i koncernen som leder af Nordic Crane i Sverige.

Morten Heli-Hansen er uddannet økonom fra Copenhagen Business School og går nu fra at være direktør for den svenske forretning til hele Norden.

Dansk kran-virksomhed solgt til Nordic Crane

Se også:

Dansk kran-virksomhed solgt til Nordic Crane

Derudover tiltræder administrerende direktør for Kynningrud-gruppen og trejde generation af Kynningrud-familien, Pål Kynningsrud, som bestyrelsesformand for Nordic Crane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Krankoncernen er en del af Kynningsrud-gruppen, som har hovedkontor i Halden i Norge, og i dag har aktiviteter inden for forretningsområderne kran, ejendom, byggeri og boligudvikling.

- For os er det vigtig altid at være på forkant med udviklingen, og vi stræber altid mod at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger gennem kompetente medarbejdere og miljøvenlige maskiner, siger den nye bestyrelsesformand.

Larvekraner og løftesystemer

Kranfirmaets Heavy Lift-afdeling har i Paul Karlsen også fået en ny afdelingsleder. Heavy Lift-afdelingen udfører ingeniørarbejde og særligt omfattende opgaver med store larvekraner, løftesystemer og selvkørende trailere.

Afdelingslederen kommer til koncernen med stor international erfaring fra projekter, der involverer løft og flytning af store konstruktioner på mange tusinde tons.

Levering gik ikke som planlagt - gul kæmpe beskadiget

Se også:

Levering gik ikke som planlagt - gul kæmpe beskadiget

Nordic Crane blev etableret i Norge med historie tilbage fra 1946 og er totalleverandør på løft med mobilkraner og lastbilkraner og specialtransport og specialkraner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Koncernen har en omsætning på cirka 700 millioner kroner og har 350 kraner og 400 medarbejdere.

rich-media-6
Krankoncernen er en del af norske Kynningsrud-gruppen. Foto: Pressefoto.