Lyt til artiklen:

Hidromek-importør har åbent hus for første gang i to år

00:00
Hastighed: ???x
02:26

Abonnementsartikel

Efter to års pause med åbent hus er der mange nyheder på hylderne, når KSM-Maskinservice byder inden for i begyndelsen af marts.

Selvom der på indbydelsen står, at begge dage med åbent hus slutter klokken 16.00, er de hos KSM-Maskinservice ApS åbne over for, at gæsterne bliver lidt længere.

- Der er jo sket meget i nyt i huset siden sidst, og så har vi ikke haft åbent hus i to år. Derfor er der jo rigtigt meget nyt, fortæller Henrik Bergholdt fra KSM-Maskinservice til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover Hidromek importerer firmaet også OSA, Bomford Turner, Modularis, Vreten og Manitou - og nyhederne står nærmest i kø.

Udviklingen går stærkt

Det gælder blandt andet nye modeller inden for alle deres gravemaskiner, hæve- sænkebare kabiner, bæltekøretøjer og nedbrydningsværktøjer, herunder jernsakse til armeringsjern.

- Der har aldrig været genbrugt så mange byggematerialer som nu, og det går sindssygt stærkt inden for det felt. Så vi er ret godt forberedt på den udvikling, fortæller Henrik Bergholdt.

Hidromek-importør snart klar med nye modeller

Se også:

Hidromek-importør snart klar med nye modeller

Til daglig står han for salgsdelen i virksomheden, mens sønnen, Frederik Bergholdt, står for service. Sønnen er femte generation, og overtog officielt firmaet fra Henrik Bergholdt i 2016.

Hele programmet

At importøren snart holder åbent hus, efter en pause på grund af coronakrisen, er noget, KSM-Maskinservice glæder sig meget til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er da dejligt. Nu har vi jo lige været på Agromek, og det var stærkt besøgt. Det var vores bedste Agromek nogensinde, fortæller Henrik Bergholdt, som også var med i München i Tyskland, da verdens største entreprenørmesse, Bauma, blev afholdt i efteråret.

Forhandler har armene i vejret over Agromek

Se også:

Forhandler har armene i vejret over Agromek

- Men det er sjældent vi har hele programmet på en udstilling. Alt, hvad vi har, det har vi hjemme her, siger han.

Sænkede skuldre

Trods usikre tider og efterdønningerne fra blandt andet coronakrisen møder Hidromek-importøren dog fremtiden med sænkede skuldre - indtil videre.

- De næste 48 måneder har vi forskellige ting, der skal skiftes og leveres og så videre, så vi synes egentlig, det ser lyst ud, siger Henrik Bergholdt.

Stigende skrotpriser sætter skub i salget af store sakse

Se også:

Stigende skrotpriser sætter skub i salget af store sakse

- Men det er jo klart, at ingen kender morgendagen, for der kan jo ske så meget i verden. Men sådan som det ser ud fra førerbunken af, så ser det positivt ud, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Importøren med base i Ullerslev på Fyn har åbent hus 3. og 4. marts 2023 fra klokken 9.00 til 16.00.