Lyt til artiklen:

Indstil Sydøstjyllands bedste lærling eller elev

00:00
Hastighed: ???x
02:02

Abonnementsartikel

Der er åbent for indstilling af elever og lærlinge frem til 24. februar 2023, oplyser foreningen DI Sydøstjylland.

Det kan være, at eleven eller lærlingen er en god kammerat, eller har ydet en særlig faglig eller social indsats. Det kan også være, at personen på anden vis har udmærket sig i løbet af praktiktiden.

Hvert år hædrer DI Sydøstjylland en elev eller lærling fra en virksomhed i Horsens, Hedensted, Odder eller på Samsø, der er særlig flittig, hjælpsom eller opfindsom med en lærlingepris.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er der en elev eller lærling i de områder, som fortjener et ekstra skulderklap, er det nu, at DI Sydøstjylland skal have ansøgningen, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

En fyring under coronakrisen ledte Anja over i entreprenørfaget

Se også:

En fyring under coronakrisen ledte Anja over i entreprenørfaget

- Vi vil gerne anerkende de unge mennesker, som vælger en erhvervsuddannelse og er med til at holde hjulene i gang ude på vores virksomheder, siger formand i DI Sydøstjylland, Johannes Saugbjerg, i pressemeddelelsen.

- De er samtidig rollemodeller for andre unge, som måske vælger at gå samme vej, og det er også en vigtig grund til, at vi uddeler prisen, siger formanden.

En kæmpe anerkendelse

Det er DI Sydøstjyllands bestyrelse, der vælger, hvilken elev eller lærling som skal vinde foreningens lærlingepris.

Selve overrækkelsen af prisen sker på DI Sydøstjyllands årlige erhvervstræf, som i år bliver afholdt 11. maj på VIA University College Campus Horsens.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er en kæmpe anerkendelse af og skulderklap til den lærling eller elev, som modtager prisen, og det er altid meget højtideligt at overvære overrækkelsen af lærlingeprisen, siger formand i DI Sydøstjylland, Johannes Saugbjerg.

- Jeg kan kun opfordre alle til at indstille deres lærling eller elev og give dem muligheden for at få den oplevelse, siger formanden.

Zeppelin-lærling tager DBL-titlen

Se også:

Zeppelin-lærling tager DBL-titlen

Sidste år modtog elektrikerlærling Alex Mørch Holm fra virksomheden VS Automatic lærlingeprisen.

Der er åbent for indstilling af elever og lærlinge frem til 24. februar 2023. Indstil en lærling eller elev til DI Sydøstjyllands Lærlingepris 2023 på linket her