Lyt til artiklen:

Maskinsnak på maskinvejen

00:00
Hastighed: ???x
01:05

Abonnementsartikel

Fredag og lørdag var der for femte gang Åben Maskinvej i Ringsted.

En stribe maskinforhandlere på Kærup Parkvej har de senere år slået sig sammen om et fælles arrangement, Åbne Maskinvej, og i år var ingen undtagelse.

Scantruck, Hydrema, Helms TMT-Centret, Reesink Construction, Semler Agro og S&S Bilhus bød fredag og lørdag indenfor i deres respektive afdelinger, hvor alle interesserede kunne se på teknik og få sig en bid brød og lidt hyggesnak med kollegaer og repræsentanter for de enkelte virksomheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Helms TMT-Centret præsenterede deres nye sjællandske domicil. Foto: Torben Jastram.

Flere af maskinimportørerne havde inviteret samarbejdspartnere i form af for eksempel JST, Leica og Engcon. Ikke mindst Engcon havde travlt med repræsentanter i flere huse og maskinførere på demoområder for både Scantruck og Reesink Construction.

Hos Reesink Construction var maskinfører Frank Pedersen bag joystick og pedaler, og han viste nogle af sine færdigheder for besøgende hos JCB-importøren.

For en af udstillerne, Helms TMT-centret, var arrangementet samtidig en præsentation af det helt nye sjællandske domicil, som importøren har taget i brug for nylig.

rich-media-5
Hos Hydrema var der maskiner både inde og ude. Foto: Torben Jastram.