Lyt til artiklen:

Liebherr fylder meget hos RGS

00:00
Hastighed: ???x
01:05

Abonnementsartikel

Flåden hos den store recyclingoperatør er på 130 entreprenørmaskiner, hvoraf to tredjedele er leveret af Liebherr-koncernen.

40 af maskinerne i RGS-maskinparken er Liebherrs XPower hjullæssere, som bruges til materialehåndtering på den store behandlingsanlæg på Amager.

- Vi er særligt imponerede over, at vi opnår 30 procent mere produktivitet med samme brændstofforbrug end med sammenlignelige hjullæssere i denne størrelse. Det sikrer også lavere CO2-emissioner, hvilket betyder, at maskinerne passer perfekt til RGS Nordics kerneværdier, siger strategisk indkøbschef Michael Jørgensen, RGS Nordic.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Danmarks største affaldsplads er genbrug af det leverede materiale topprioritet, og RGS Nordic sigter mod at gøre cirkulær økonomi til en bæredygtig forretning.

rich-media-2
Pressefoto.

Liebherr hjullæsserne spiller en nøglerolle i at hjælpe virksomheden med at nå dette mål. På den ene side transporterer de storskrald, der er forsorteret af Liebherr gravemaskiner, til sorteringsanlæggene, og på den anden side fodrer de de talrige knuse- og sigteanlæg med forskelligt byggeaffald.