Abonnementsartikel

Efter 33 år hos M.J. Eriksson har Karen Hyttemads oparbejdet et solidt samarbejde med formænd og leverandører i koncernen samt blandt mange faste leverandører. De seneste fire år har hun haft sin datter med som "wingwoman".

Det er meget muligt - måske endda overvejende sandsynligt - at maskinførerbranchen er et traditionelt mandefag. Men ikke desto mindre sidder der i "førerhuset" bag M.J. Erikssons omfattende maskinpark et par kompetente kvinder, som sørger for, at der bookes og afbestilles maskiner og førere, bestilles blokvogne, skaffes afløsere, lejes maskiner ind - eller ud - og udarbejdes interne maskinregnskaber og timesedler. Blandt andet.

For der en nok at se til hos landets største jord- og anlægsentreprenør, M. J. Eriksson, med 700 ansatte og i hundredvis af store entreprenørmaskiner, som opererer på små og store projekter over hele landet.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.