Lyt til artiklen:

Materieludlejer fra Herning løftede barren

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Abonnementsartikel

Brunsgaard A/S øgede både på top- og bundlinje sidste år.

Materieludlejeren Brunsgaard A/S fra Herning, som blandt andet udlejer og sælger stilladser, teleskoplæssere, lifte, sikkerhedsudstyr samt grej til forskalning og understøtning, kan se tilbage på et flot seneste regnskabsår.

For trods de usikre tider med inflation og stigende materialepriser i byggebranchen lykkedes det Brunsgaard A/S at lande et resultat før skat på knap 32 millioner kroner mod 25 millioner året før. Det viser det netop offentliggjorte regnskab for det forskudte regnskabsår 1. oktober 2021 til 30. september 2022..

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Sidste år var forventningen et resultat på 10-20 millioner kroner, hvorfor det realiserede for 2021/22 overstiger forventningerne. Forventningerne blev fastsat på et tidspunkt, hvor der var store usikkerheder på grund af samfundsmæssige forhold, lyder det i ledelsesberetningen, som naturligvis anser resultatet som tilfredsstillende.

For indeværende regnskabsår forventer Brunsgaard A/S fortsat et positivt og tilfredsstillende resultat i niveauet 10-20 millioner kroner.

Brunsgaard blev etableret i 1971 og startede oprindeligt op som en traditionel trælasthandel, baseret på salg af byggemateriel. Midt i 1980'erne foretog virksomheden et sporskifte og gik over til at beskæftige sig med udlejning af forskalling og stilladser til byggebranchen. I dag tilbyder man en bred vifte af løsninger til byggebranchen og industrien.