Lyt til artiklen:

Udlejning: Zeppelin køber CP

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Abonnementsartikel

Zeppelin gruppen opkøber CP ApS i Danmark som led i en udvidelse af den europæiske udlejningsforretning.

Zeppelin gruppen opkøber CP Aps, en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. Med dette opkøb udvider Zeppelin sine internationale aktiviteter yderligere og styrker udlejningsforretningen.

Efter godkendelse af transaktionen af de relevante myndigheder forventes opkøbet at være endeligt afsluttet i slutningen af maj eller begyndelsen af juni 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

CP ApS er specialist i udlejning af material til byggepladser; herunder især skure, men er også aktiv inden for udlejning af entreprenørmaskiner, lifte samt styring og planlægning af byggepladser.

rich-media-2
Lasse Ludvigsen, Zeppelin Rental, og Julie Bruun, CP ApS. Pressefoto.

CP opretholder tre lokationer i Viby Sj. (hovedkontor), Galten (ved Aarhus) og Middelfart. Virksomheden har en udlejningsflåde på omkring 11.000 enheder og beskæftiger omkring 150 medarbejdere.

- I Zeppelin har vi fundet en køber, hvis værdier og virksomhedskultur stemmer overens med vores. Kunder hos begge, CP og Zeppelin, vil opleve en komplet produktportefølje samt adgang til en enorm flåde, hvilket resulterer i en endnu bedre service med i alt syv afdelinger i Danmark. Zeppelin vil tage digitalisering og bæredygtighed til et højere niveau og tilbyde de bedste løsninger i branchen, siger siger Julie Bruun, ejer og administrerende direktør i CP ApS, i en pressemeddelelse.

Efter gennemførelsen af handlen og en efterfølgende overgangsfase forlader Julie Bruun CP i slutningen af juni på grund af sin graviditet og kommende forældreorlov.

- Den fælles drift giver en solid base og potentiale for den fremtidige udvikling af nye og allerede eksisterende udlejningsydelser på det danske marked. Samtidig gør opkøbet Zeppelin Rental til den 3. største udlejer på det danske marked, siger Lasse Ludvigsen, General Manager hos Zeppelin Rental.