Lyt til artiklen:

Renta Group opkøber dansk udlejer

00:00
Hastighed: ???x
02:31

Abonnementsartikel

Med opkøbet udvider Renta sit udlejningsnetværk og fremmer sin tilstedeværelse markant i særligt det vestlige Danmark.

Renta Group har indgået en aftale om at købe A.L. Del-Pin A/S. Del-Pin er et dansk udlejningsfirma med ni depoter beliggende i de vestlige dele af Danmark. Virksomheden har mere end 60 ansatte og en årlig omsætning på knap 100 millioner kroner.

Opkøbet markerer et væsentligt skridt fremad på Rentas rejse for at opbygge et moderne, landsdækkende udlejningsnetværk i Danmark. Renta udvider med købet sit netværk fra 6 til 15 depoter, hvilket markant styrker Rentas tilstedeværelse i de vestlige dele af Danmark. Det skriver Renta Group i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er meget stolte over, at vi nu kan byde et af Danmarks ældste udlejningsfirmaer velkommen i Renta-familien. Del-Pin er en fremragende tilføjelse til Rentas danske forretning med sin lokale tilstedeværelse, højt kvalificerede medarbejdere og stærke lønsomhed. Vi vil stræbe efter at fortsætte med at betjene kunder med den samme førsteklasses servicetilgang som før, samtidig med at vi fremadrettet vil drage yderligere fordel af Rentas brede sortiment af materiel og digitale løsninger. Del-Pins stærke regionale markedsposition og erfarne ledelsesteam skaber et solidt grundlag for at betjene flere kunder i de vestlige dele af Danmark, lyder det i meddelelsen.

Opkøbet forventes gennemført i maj.

Lohke og Renta Group fusionerer

Se også:

Lohke og Renta Group fusionerer

- Vores ambition har været at betjene vores kunder i fuldt omfang uden at gå på kompromis. Vi har ledt efter en partner, der er i stand til at videreudvikle Del-Pin i forhold til ESG og digitalisering, og med Renta har vi fundet det perfekte match. Ved at kombinere vores kræfter kan vi betjene flere kunder med en enkel, men svær at kopiere "god gammel service" i tankerne, og dette vil være med til at sikre vores mål bliver opfyldt, som er at drive en landsdækkende udlejningsforretning, og at vi til stadighed forbedrer vores forpligtelse om at yde exceptionel service. Del-Pin og Rentas værdier er afstemt, og jeg ser en lys fremtid forude for os sammen, siger Allan Del Pin, grundlægger og ejer af Del-Pin.

- Det bliver rigtig spændende at have Del-Pin med ombord. Vi vil tage det bedste fra begge virksomheder og samle til noget endnu bedre. Jeg vil gøre mit ypperste for at vores nye kollegaer føler sig velkomne, hørt og som en del af teamet, og jeg er sikker på købet af Del-Pin også vil komme vores kunder til gode i form af endnu bedre tilgængelighed og service, siger Lars Raagaard, CEO for Renta A/S.

rich-media-4
CEO hos Renta A/S, Lars Raagaard. Pressefoto.

I sommeren 2022 fusionerede Renta med Lohke Materieludlejning, der siden har skiftet navn til Renta A/S.