Lyt til artiklen:

Fem entreprenører prækvalificeret til nyt stadion i Aarhus

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Abonnementsartikel

Enggaard, MT Højgaard, NCC, Nordstern og Per Aarsleff er videre i kampen om det store projekt i Smilets By.

Fem ansøgere er blevet prækvalificeret til at afgive tilbud på udbud af hovedentreprise. Den udbudte kontrakt omfatter nedrivning af Aarhus Stadion samt udførelse af Nyt Stadion i Aarhus inkl. udearealer i hovedentreprise.

Opgaven skal løses i et partneringsamarbejde med bygherre og totalrådgiver, oplyses det på Kongelundens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aarhus Kommune har, i overensstemmelse med udvælgelseskriterierne i udbudsbekendtgørelsen, den 25. april 2023 valgt de fem ansøgere, der har den bedste tekniske og faglige formåen baseret på de fremsendte referencer.

På denne baggrund er følgende fem ansøgere blevet prækvalificeret til at afgive tilbud: A. Enggaard A/S, MT Højgaard A/S, NCC Danmark A/S, Nordstern ApS og Per Aarsleff A/S.

Den udbudte hovedentreprise omfatter nedrivning af Aarhus Stadion samt udførelse og levering af samtlige ydelser og biydelser for et fuldt færdigt, funktionsdygtigt og myndighedsgodkendt nyt stadion med 21.000 tilskuerpladser i overensstemmelse med entreprisekontrakten og kontraktgrundlagets bestemmelser.

Hovedentreprenøren vil indgå i et partneringsamarbejde med Aarhus Kommune (bygherre) og Zaha Hadid Limited (totalrådgiver).

Hovedentreprenøren har ansvaret for projektets gennemførelse, herunder alle forhold vedrørende byggeplads, arbejdstegninger, interimskonstruktioner samt de i hovedentreprisekontrakten specifikt anførte projektdele med entreprenør/-leverandørprojektering.