Lyt til artiklen:

ScanMek for 14. gang

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Abonnementsartikel

Torsdag og fredag kalder Komatsu og Manitou-importøren fra Skive igen til åbent hus.

Portene var netop slået op ved frokosttid torsdag, da Maskinteknik besøgte ScanMek - Scantrucks årlige åbent hus arrangement, som i 2023 afholdes for 14. gang.

Det var på daværende tidspunkt endnu ret sparsomt med besøgende i det store brugtcenter, men til gengæld var der linet maskiner af alle afskygninger op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I dag forventer vi pænt besøg, men det bliver nok først i morgen, vi ser rigtig mange gæster, fortæller markedschef Dennis Faurby til Maskinteknik.

Importørens palette af maskiner er stor fra mærker som Komatsu, Manitou, McCloskey, Platform Basket og PB Platforms.

Især Manitous elektriske teleskoplæssere tiltrækker opmærksomhed. De er så nye, så Scantruck endnu ikke har fået modeller hjem til salg. Men det lykkedes alligevel at fremskaffe et par stykker til låns fra fabrikken i Frankrig.

Det drejer sig om den lille teleskoplæsser MT625e med løftehøjde på seks meter og løftekapacitet på 2500 kg, som Scantruck forventer at kunne levere fra sommer.

Også et eksemplar af rotationsteleskoplæsseren MRT2660e lykkedes det at skaffe hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den har en løftehøjde på 26 meter og en kapacitet på seks tons. Den kommer i flere modeller med enkeltbatteri, dobbeltbatteri og med en hjælpemotor, der kan lade batteriet, forklarer Dennis Faurby.

ScanMek fortsætter fredag.