Lyt til artiklen:

Doppstadt på demotur

00:00
Hastighed: ???x
02:51

Abonnementsartikel

OP System har sendt to neddelere rundt i landet til en række kunder.

Importøren OP System fra Løsning har i disse måneder to eksemplarer af Doppstadts neddelere på demotur rundt til forskellige interesserede mulige købere i hele landet. Det drejer sig om modellerne Inventhor Type 6 og Inventhor Type 9, som importøren allerede har haft en del succes med.

- Vi kører demoturen frem til udgangen af juni, og foreløbig er der planlagt 7-8 demonstrationer, men der kommer nok et par stykker mere til, fortæller salgskonsulent Jes Tøttrup Loft, OP System, til Maskinteknik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bælter eller hjul

Modeller fra den tyske producent er kraftfulde 260-390 kW dieseldrevne, langsomt kørende enkeltvalsede neddelere, som kan leveres på enten bælter eller hjul. På hjul findes de både med to og tre aksler.

- Maskinerne er enkle, direkte drevne via en kraftig gearkasse og de løser stort set alle knusningsopgaver inden for brændbart affald. Det vil sige industriaffald, nedrivning, returtræ, stubbe, haveaffald, bio, husholdningsaffald, møbler og meget mere, siger han.

Snart 60-års jubilæum

Demo-udlånene til kunderne varer typisk fire-fem dage.

- Vi leverer maskinen, som i dette tilfælde begge er monteret med bælter, og så sørger vi for at instruere kunden og sætte demonstrationen i gang. Efter et par dage følger vi op for at høre, hvordan det går. Til slut henter vi maskinen igen, som kunden har sørget for at få vasket, rengjort og tanket op, fortæller Jes Tøttrup Loft.

rich-media-3
Inventhor-maskinerne kan leveres på enten bælter eller hjul. Pressefoto.

Doppstadt er en erfaren producent, som snart kan holde 60-års jubilæum. Omkring årtusindeskiftet begyndte fabrikken selv at sælge maskinerne i Danmark. Med stor succes.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Op System overtog salget som dansk importør for små ti år siden, og det er gået rigtig godt. Vi sælger og servicerer i hele landet til en engageret købergruppe, fortæller regnskabschef Karin Rytter Kristensen fra OP system, som også importerer maskiner fra Sennebogen og Rubble Master samt grabbe fra Rotobec.

Mangler servicefolk

Hun tilføjer, at OP System er på udkig efter yderligere et par servicefolk.

- Vi har lige nu 4-5 dygtige servicefolk, men vi kan sagtens bruge yderligere to hurtigst muligt. Og på lidt længere sigt vil vi gerne op på 10 servicefolk, siger regnskabschefen og tilføjer:

- Vi har på især Doppstadt-siden et rigtig godt navn, og maskinerne sælger næsten sig selv. Men jo flere maskiner, jo flere servicefolk er der brug for, siger Karin Rytter Kristensen.

Sidste år sendte OP System 30 maskiner på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi forventer nogenlunde det samme i år, så det går rigtigt godt, siger Jes Tøttrup Loft, som også fortæller, at leveringen af nye maskiner går nogenlunde efter planen - alt taget i betragtning.

- Vi kan typisk levere i løbet af et lille halvt års tid, siger han.