Lyt til artiklen:

Stemas fejrede et år i Fredericia

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Abonnementsartikel

Wacker Neuson importørens nyeste afdeling bød onsdag indenfor til Åbent Hus.

Det er forår og dermed årstiden for Åbent Hus-arrangementer i branchen. Et af dem foregik onsdag hos Stemas A/S i Fredericia, hvor besøgende havde mulighed for at sparke lidt dæk, tale med kollegaer fra branchen, få lidt til ganen og måske få en snak med montører og mekanikere, der til dagligt har hænderne på de populære maskiner fra Wacker Neuson.

Samtidig var der mulighed for at opleve Wacker Neusons efterhånden brede sortiment af nul-emissions maskiner, et sortiment der både tæller entreprenørmaskiner og lightmateriel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oprindeligt var der ikke planlagt noget i forbindelse med afdelingens et-års jubilæum, men det lavede fire driftige elever fra erhvervsakademiet i Aarhus om på.

- I forbindelse med en opgave på vores studie skulle vi planlægge og eksekvere et event hos en selvvalgt virksomhed. Vi fik øje på Stemas, og på den måde er det kommet i stand, fortæller Daniel Deleuran Jakobsen, som sammen med sine tre medstuderende, Søren Dau Müller, Martin Gamst Halkjær Jensen og Martin Buder Jørgensen står bag arrangementet.

rich-media-2
De fire markedsføringsøkonom-studerende fra Erhvervsakademiet i Aarhus - Daniel Deleuran Jakobsen, Søren Dau Müller, Martin Gamst Halkjær Jensen og Martin Buder Jørgensen - stod bag både planlægningen og gennemførelsen af arrangementet i Fredericia. Fo, Unicontrol og CP Metalto: Torben Jastram.

De fire studerende har undervejs haft dialog med Stemas, men ellers har de selv klaret opgaven - med alt hvad dertil hører af blandt andet markedsføring, kontakt med underleverandører, indkøb osv.

En række underleverandører var også repræsenteret på dagen, for at vise deres produkter og tale med besøgende. Det var Compacttilt, Engcon, JST, Rototilt, Unicontrol og CP Metal.