Lyt til artiklen:

Arkil skal have ny direktør

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Arkil A/S skal have ny direktør. Det skriver entreprenøren på sin hjemmeside.

- I forbindelse med en strategisk vurdering af de fremtidige muligheder og behov i Arkil-koncernens danske aktiviteter er det efter gensidig aftale besluttet, at administrerende direktør Jørgen Søndergaard stopper i direktionen i datterselskabet Arkil A/S ved udgangen af september i år, lyder det i meddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Virksomheden har gennemgået en markant udvikling i de senere år. Vi værdsætter Jørgens store indsats i direktionen og i de mange år før det, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover. Jørgen forlader virksomheden på et tidspunkt, hvor det går godt, men også hvor vores branche mødes med mange nye muligheder og forventninger både forretningsmæssigt og fra det omkringliggende samfund. Derfor er det nu det rette tidspunkt at igangsætte et generationsskifte, udtaler Group CEO Jens Skjøt-Arkil.

- Jeg er stolt af den udvikling, som Arkil A/S i årene under min ledelse er gennemgået og taknemlig for det lange og gode samarbejde med dygtige kolleger og medarbejdere, som jeg ønsker rigtig god vind fremover, siger Jørgen Søndergaard.

Arkil skriver, at der er igangsat en proces for at finde den næste administrerende direktør til Arkil A/S, og i overgangsperioden vil Group COO Thomas Boe og Group CEO Jens Skjøt-Arkil bistå med ledelsen.