Lyt til artiklen:

Vejdirektoratet sender to krydsombygninger i udbud

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

De første anlægsarbejder til udbygningen af Hillerødmotorvejens forlængelse er netop sendt i udbud. Entreprenører kan nu byde på opgaven med krydsombygning ved Peder Oxes Allé og ved rampen for Isterødvejen.

Som en del af udbygningen af Hillerødmotorvejens forlængelse er det nødvendigt at forbedre forholdene på de tilstødende veje, så de er gearet til den kommende trafikmængde. Derfor skal rundkørslen ved Peder Oxes Allé og ramperne ved Isterødvejen ombygges som en del af projektet.

Begge steder vil trafikanterne fremover blive mødt af lyskryds, som skal forbedre trafikafviklingen. De to krydsombygninger er netop sendt i udbud, hvilket betyder, at entreprenører nu kan byde på opgaven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Krydsombygningerne er det første udbud Vejdirektoratet sender ud i forbindelse med udbygningen af Hillerødmotorvejens forlængelse.

Vejdirektoratet forventer at indgå kontrakt med en entreprenør primo juli. Herefter skal entreprenøren forberede anlægsarbejdet, inden de går i gang. Inden arbejderne kan begynde, skal padder og firben fjernes fra arbejdsområdet. Dette vil foregå hen over sommerferien.

Det næste udbud der udsendes i forbindelse med projektet, omhandler broarbejder og udbygning af tilslutningsanlægget ved Roskildevej. Dette kommer formentlig til at ske i 4. kvartal 2023.