Lyt til artiklen:

Fordobling af kurvestørrelse halverer bombevægelser og sparer tid

00:00
Hastighed: ???x
02:41

Abonnementsartikel

Liftproducenten Genie har fordoblet kurvestørrelsen på tre af deres mest populære modeller, så brugerne nu har fire meter at arbejde på. Den ekstra plads halverer antallet af bombevægelser og giver mere effektiv arbejdstid.

Det er ikke altid, at størrelsen gør en forskel - men det er nu tilfældet, når der er tale om størrelsen og omfanget af kurven på mandskabslifte.

Hos Lift og Løft fra Hedehusene kan man skrive under på det budskab. Liftudlejeren har nemlig tre af Genies 4-meter liftkurve i sortimentet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med dobbelt så meget plads kan to arbejde i kurven ad gangen. Samtidig kan de nå et større område på samme arbejdsgang. Det giver mere effektiv arbejdstid, da man ikke skal flytte og indstille liften så ofte, siger Mads Laursen, der er medejer og grundlægger af Lift og Løft.

- Og så er der hele aspektet med at kunne tage lange og uhandy materialer med op, som bliver meget nemmere at håndtere med flere meter at arbejde på. Kurvene er derfor særligt populære blandt de af vores kunder, som har mange male,- montage,- og facadeopgaver, tilføjer han.

4-meter kurvens størrelse er en fordobling af de 2-meter liftkurve, som ellers er den primære størrelse i udlejningsbranchen. Senest er 4-meter kurven sikkerhedsgodkendt til brug på Genies S85XC bomlift, så brugerne nu kan tage den helt op til 28 meter i højden.

Planlægger at købe flere kurve

Lift og Løft har erhvervet sig kurvene hos Jøma Lift Teknik, der er importør af det amerikanske liftmærke. Liftudlejeren planlægger at tilføje flere kurve til sortiment, fordi de tre, de allerede har, nemlig sjældent er hjemme særligt længe, før de er ude af huset igen.

- Kurvene er konstant udlejet, og typisk til de samme kunder over flere uger ad gangen. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kunne have endnu flere kurve ude ad gangen, og derfor planlægger vi også at skulle have to-tre stykker mere på lager indenfor den nærmeste fremtid, siger Mads Laursen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Jøma er man naturligt glad for interessen i flere kurve fra Lift og Løft, og man er samtidig parat til at arbejde for at udbrede kendskabet til de store kurve.

- På trods af de mange fordele ved større kurve, så er det de færreste liftbrugere og liftudlejere, som ved, at det er en reel mulighed at udruste liftene med andet end de to-meter kurve, som de altid har brugt, siger Jørgen Martinsen, grundlægger og ejer af Jøma Lift Teknik.

- Der er et kæmpe potentiale i at benytte større kurve for mange af vores kunder, og vi er godt i gang med at anbefale og vejlede herom. Man skal selvfølgelig lige huske, at når kurven er det større, skal man være ekstra opmærksom, når man flytter liften fra sted til sted. Men vores kunder er jo professionelle, så det har de helt styr på, tilføjer Mads Laursen.