Lyt til artiklen:

Fjerde generation overtager 75 procent af SD Kjærsgaard

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Abonnementsartikel

Den nordjyske maskinhandler S.D. Kjærsgaard har gennemført det første skridt i et langsigtet generationsskifte.

Med underskrifterne har fjerde generation af familien Kjærsgaard nu sikret, at virksomheden bliver i familien, skriver S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker S.D. Kjærsgaard A/S fortsat skal være en familieejet virksomhed, også for fremtidige generationer, hvorfor vi har fundet det rettidigt at foretage første skridt af en overdragelse l fjerde generation, siger Palle Kjærsgaard, direktør i S.D. Kjærsgaard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De seneste år har vi været vidne l professionelle investorers opkøb af tradionsrige familievirksomheder. Ejerne af S.D. Kjærsgaard ønsker at konkurrere med de professionelle investorer, og deltage i den forventede konsolidering af vores industri. Vores mål er, at vi også i fremtiden skal være et attraktivt sted at arbejde, at være kunde og være leverandør, og dette sikrer vi bedst gennem et stærkt og attraktivt ejerskab, siger han.

I forbindelse med overdragelsen er bestyrelsesformand Peter Brink Madsen, Simon og Søren Kjærsgaard indtrådt i SDK Holding ApS bestyrelse.

- Jeg vil fortsat have de bestemmende aktier, ligesom min rolle som direktør i S.D. Kjærsgaard vil være uændret, men grundstenen til fremden er lagt med Søren og Simon's indtræden i ejerskabet, siger Palle Kjærsgaard.