Lyt til artiklen:

Hård kritik til Hovedstadens Letbane for at udføre natarbejde uden dispensation

00:00
Hastighed: ???x
01:52

Hovedstadens Letbane har fået kritik af borgere og borgmesteren i Lyngby-Taarbæk Kommune, efter en entreprenør har udført natarbejde på letbanen uden dispensation.

Det skriver Berlingske

Artiklen fortsætter efter annoncen

Natarbejdet skulle ifølge Lyngby-Taarbæk Kommune have fundet sted mellem d. 14. maj og d. 17. maj, men kommunen oplyser til Berlingske, at entreprenøren også udførte natarbejde d. 8. maj og d. 18. maj - uden dispensation.

ARBEJDSPLADSEN: P. Olesen A/S

Se også:

ARBEJDSPLADSEN: P. Olesen A/S

- Jeg synes, at det er fuldstændig utilstedeligt, og jeg synes, at det er et udtryk for en manglende respekt for de beboere i området, der i forvejen er voldsomt hårdt plaget af anlægsarbejdet, siger Sofia Osmani, der er stor modstander af projektet i sin helhed, til Berlingske.

I et svar til Berlingske beklager Hovedstadens Letbane.

- Desværre har vores entreprenør blandt andet arbejdet uden for de områder, der var angivet i tilladelserne, og har ikke overholdt de angivne tidsrum. Det er dybt beklageligt og kritikken fra borgmesteren er fuldt ud berettiget, skriver Hans Blond-Vildersbøll, chef for Construction Management - Light Rail i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane til Berlingske, og tilføjer:

- Vi er ved at undersøge sagen sammen med vores entreprenør og har bedt om en nærmere redegørelse af forløbet. Vi er samtidig i dialog med entreprenøren om de fremtidige natarbejder for at sikre, at de indeholder de rigtige områder og favner de arbejder, der skal udføres. I tillæg til ovenstående sætter vi fremadrettet skærpet tilsyn på natarbejderne for at sikre, at lignende situationer ikke sker igen.