Abonnementsartikel

Bølger af GPS-tyverier fra maskinstationer, entreprenører og landmænd har de seneste år været tilbagevendende. Men nu tilbyder en pengeskabsproducent i Herning den ultimative løsning, så man én gang for alle kan sikre sit elektroniske udstyr mod tyveri.

Det kræver en Egon Olsen fra Olsen Banden at bryde sikringsskabe og sikringsboksene fra Herning Pengeskabsfabrik op. Siden 2014 har virksomheden produceret de berømte Franz-Jäger pengeskabe, som startede som en ide hos filminstruktør Erik Balling, som er Egon Olsens speciale. Siden har virksomheden produceret rigtig mange Jäger pengeskabe.

Hvor kunderne til pengeskabe og andre sikringsskabe tidligere var virksomheder, jægere, forsvaret og politiet har en ny kundegruppe pludselig kontaktet produktionsvirksomheden for at få hjælp til sikring af GPS-udstyr og andet værdifuldt udstyr.

Få adgang i 3 måneder for 175 kr.

Tag imod vores introduktionstilbud og få adgang til alle artikler på Maskinteknik.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Abonnementet fortsætter til normalpris 125 kr. pr. md. efter de første 3 måneder. Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinteknik.dk.