Lyt til artiklen:

Kom til konferencer på Rørcenterdagene

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Abonnementsartikel

Emnerne Separeringer og Renovering af afløbssystemer behandles på to konferencer under messen på DTU i Taastrup.

På Rørcenterdagene den 14. og 15. juni er der udover messen med 100 udstillere planlagt to konferencer, to rundvisninger og en innovations Bazar.

Det er gratis at deltage i de to konferencer, men tilmelding er nødvendig, og der skal betales et no-show gebyr på 200 kroner, hvis man ikke møder op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag den 14. juni handler det om Separeringer, især om hvilke løsninger som kan komme i spil, når man planlægger separeringsprojekter. Separatkloakering og klimaprojekter er meget i fokus i mange kommuner og forsyninger. Hvilke dilemmaer står man overfor ved valg af løsning? På konferencen sættes der fokus på udfordringerne og dilemmaerne i forhold til separeringer. Gæster til konferencen kan blandt andet høre HOFOR fortælle om deres projekter.

Torsdag den 15. juni handler det om Renovering af afløbssystemer. På konferencen sættes der fokus på kontrolordningerne indenfor renovering af afløbssystemer og på gode måder at organisere renoveringsprojekter på. Hør blandt andet om en case fra Halsnæs Forsyning.

Innovations Bazar

Torsdag eftermiddag sluttes Rørcenterdagene af ved at tage fremtidsbrillerne på, og spire fremtidens vandløsninger ved en Innovations Bazar.

I Danmark er der et stærkt erhvervsfremmesystem bestående af bl.a. CLEAN - Danmarks miljøklynge, som understøtter produktudvikling ved at tilbyde sparring om idéer samt vejledning til partnersøgning.
På dette konferencespor vil du få en unik mulighed for at møde nye sparrings-, og samarbejdspartnere, forskere og potentielle kunder. Du vil kunne få teknisk sparring og udvide dit faglige netværk til gavn for dig og din virksomhed.

Innovations bazaren vil være to-delt, hvor du først får en let indflyvning til, hvilke tilbud du kan benytte dig af, når du har en idé, og erfaringer fra virksomheder, der har været med i et innovationspartnerskab. I anden del vil du have mulighed for at pitche din idé overfor forsyninger, kunder og problemejere, og få sparring og møde andre i branchen. Se mere her