Lyt til artiklen:

GSV-konference har vokseværk

00:00
Hastighed: ???x
01:55

Abonnementsartikel

Sidste gang mødte 370 gæster op. Denne gang satser arrangøren på +500 til konferencen Fremtidens Byggeri.

Tirsdag den 5. september blænder GSV Materieludlejning atter op for konferencen Fremtidens Byggeri, der afholdes hvert andet år. Denne udgave bliver den tredje i rækken, og dermed kan Fremtidens Byggeri med lidt god vilje efterhånden kaldes en tradition.

Deltagerne er blandt andet beslutningstagere og specialister i den danske byggebranche, der står sammen om at skubbe den grønne omstilling af byggeriet fremad. Dagen inkluderer inspirerende oplæg, debatter med interessenter i branchen, mulighed for at netværke med ligesindede og selvfølgelig branchens nyeste el- og batteridrevne maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indlæg og debatter

Dagens program starter med velkomst ved tidligere CEO og nuværende næstformand i bestyrelsen, Dan O. Vorsholt. Derefter følger en række indlæg fra blandt andet CEO Jesper K. Jacobsen fra per Aarsleff A/S, CEO Mikkel Hemmingsen fra Sund & Bælt Holding A/S samt fremtidsforsker Anne Skare Nielsen.

Et par paneldebatter er også en del af programmet, blandt andet en med Volvo, JMM Group og Ejner Hessel.

Ved seneste konference i 2021 var der 370 deltagere, men denne gang er Fremtidens Byggeri rykket i bredere rammer på Lokomotivværkstedet i København, der giver plads til flere gæster. Ifølge GSV er der lige nu knap 500 tilmeldte, men det er endnu muligt at tilmelde sig via GSVs hjemmeside.

Konferencen arrangeres med en række branche-samarbejdspartnere, herunder Hydrema, Volvo, Stemas, Versalift, Scantruck, Wirtgen og HG som har etableret et udstillingsområde til nogle af deres mange maskiner og øvrige produkter med fokus på el.